DigTic AS
Slett DigTic-kontoen din
Gjelder mobilappen DigTic fra DigTic AS.
Slett kontoen i appen
- Åpne DigTic og logg inn.
- Gå til Profil > Slett kontoen min.
- Les hva som skjer, og velg Fortsett til sletting.
- Bekreft med Ja, slett kontoen min permanent.
- Logg inn på nytt for å bekrefte at det er deg.
Appen sier fra når kontoen er slettet. Pågår slettingen fortsatt, sier appen det.
Har du ikke tilgang til appen?
Send en e-post til support@digtic.no med emnet «Slett kontoen min i DigTic-appen». Oppgi e-postadressen du bruker til å logge inn. Vi sender en bekreftelse til den adressen før vi sletter noe. Når slettingen er fullført, får du beskjed.
Hva slettes hos DigTic
- Innloggingen din (e-post og passord).
- App-kontoen din hos DigTic.
- Reiseoversikten din og koblingene til billettene du har hentet inn.
- Billetter som er lagret i appen på telefonen din, når du sletter i appen.
En eventuell bedriftskonto i DigTic-portalen er en egen konto og slettes ikke.
Hva blir igjen etter slettingen
- At en billett er hentet inn, til 7 dager etter at billetten utløper. Registreringen er ikke lenger knyttet til kontoen din hos DigTic, men leverandøren kan fortsatt koble billetten til kjøpet. Den beholdes for at billetten ikke skal kunne hentes inn i DigTic på nytt med samme kode, verken av deg eller andre. Den slettes automatisk i bakgrunnen, og det kan skje noe etter dette tidspunktet.
- En sperre mot gamle innlogginger, i 40 dager.
- Logger, som slettes etter 30–180 dager.
- Sikkerhetskopier, som slettes etter inntil 35 dager.
- Opplysninger vi er pålagt å oppbevare etter lov, så lenge loven krever.
- Billetter lagret på telefonen. Sletter du kontoen i appen, fjernes de fra telefonen som en del av slettingen. Sletter support kontoen, mottar telefonen ikke nødvendigvis beskjed samtidig. Hvis appen fortsatt er innlogget, fjernes den lokale billettkopien når appen kontakter DigTics tjeneste og registrerer at kontoen er slettet. Hvis dette ikke skjer, for eksempel fordi telefonen er uten nett eller innloggingen har utløpt, blir kopien utilgjengelig når billetten utløper, og senest 30 dager etter siste oppdatering. Du kan fjerne den selv i appen under Profil > Fjern lagrede billetter fra telefonen, uten innlogging eller nett.
Mer om dette står i personvernerklæringen: www.digtic.no/app/personvern/
Hva slettes ikke hos leverandøren
- Billetten du har fått fra leverandøren, påvirkes ikke og gjelder fortsatt. Billetten fjernes fra kontooversikten hos DigTic. En tidligere lagret kopi på telefonen kan fortsatt være tilgjengelig en begrenset tid etter sletting via support, som beskrevet ovenfor.
- Kjøpet, kjøpsavtalen og rettighetene dine overfor leverandøren påvirkes ikke.
- Sletting gir ikke refusjon.
- Leverandøren behandler sine egne opplysninger om kjøpet etter sin egen personvernerklæring.
Trenger du en ubrukt billett, avtal annen tilgang med leverandøren før du sletter kontoen. Spørsmål om billetten sender du til leverandøren.
Slettingen kan ikke gjenopprettes.
DigTic AS · org.nr. 937 242 298 · Østmarkveien 37, 0687 Oslo · support@digtic.no